Menu

STAGE & AFSTUDEREN


Als je alles wat je in de schoolbanken geleerd hebt in de praktijk mag brengen, is een goede begeleiding erg fijn. Binnen HIJN scholengroep hebben wij werkplekbegeleiders die precies begrijpen wat er op je afkomt en waar je hulp bij nodig hebt. Maar voordat je het weet, heb jij amper nog begeleiding nodig en manage je je eigen klas. Dat is namelijk waar we aan gaan werken tijdens jouw stage. 

Leer om voor de klas te staan, toetsen voor te bereiden en af te nemen, gesprekken te voeren met ouders en vergader meteen ook mee met je vakgenoten. College de Heemlanden draagt het keurmerk opleidingsschool, dan weet je zeker dat het voor jou goed geregeld is. Maar wij leren ook graag van jou, dus vertel ons alles over je ideeën en observaties. 

Studenten die nu al binnen onze muren ervaring opdoen komen o.a. van Hogeschool Utrecht, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Universiteit van Utrecht en de HAN. 

Op zoek naar een stageplek? Vertel ons waarom je juist bij ons alles over de praktijk wilt leren. Dat kan door een e-mail te sturen naar: natasjakuiper@hijnscholengroep.nl en stuur dan ook meteen je cv mee.

Leuk als je ook na je studie bij ons blijft werken.  

Menu